Чай Палацовий Пуер 12 років 500 г

Код товару:

OS186

Час циклу
Час циклу
1-2 хвилини
Температура заварювання
Температура заварювання
90-95°С
Технологія заварювання
Технологія заварювання
5-6 г / 500 мл

Чай Палацовий Пуер 12 років 500 г

В наявності
Код товара:
OS186
Ціна : 946

Тип - Розсипний
категорія - Чорний
виробник - Османтус
країна походження - Китай
вага - 500 г

  • Доставка
    У відділення НП
    Адресна доставка
    Міжнародна доставка
  • Оплата
    Готівкою, Безготівково,
    Visa/MasterCard, Оплата частинами
  • Склад
    Бровары
  • Доставка
    У відділення НП
    Адресна доставка
    Міжнародна доставка
  • Оплата
    Готівкою, Безготівково,
    Visa/MasterCard, Оплата частинами
  • Склад
    Бровары

Тип - Розсипний
категорія - Чорний
виробник - Османтус
країна походження - Китай
вага - 500 г

Чорний китайський чай Палацовий Пуер 12 років розсипний постферментований, родом з провінції Юннань, а точніше - з Менхая. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пуер вважають кращим. Згодом якість цього чаю стає лише кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь і смак.

Багаторічний пуер, витриманий у процесі ферментації 12 років, має надзвичайний смак і аромат. За ефективністю лікувальних властивостей Багаторічний пуер не має собі рівних. Чай прекрасно тонізує, знижує рівень цукру в крові, сприяє схудненню, сприятливо впливає на органи травлення, виводить отрути, має бактерицидні властивості та навіть уповільнює процеси старіння. Прекрасно втамовує спрагу.

Для виробництва пуеру сировину піддають природному або штучному зістарюванню.

Чим розсипний пуер кращий за пресований?

Якщо порівнювати розсипний пуер із млинцями, цеглою і точами, можна виділити дві переваги:

  • У розсипний купаж складніше додати погану сировину. Тут усе на виду, сміття, крихта, нестача бруньок і велика кількість живців - усе помітно.
  • Такий пуер простіше заварити: не потрібно старатися, відламуючи шматочок від млинця, не розсипаються крихти, простіше відміряти 1-2 чайні ложки і вгадати з міцністю напою.

Ще важливо враховувати, що розсипні сорти швидше і рівномірніше дозрівають. У млинця "смак зрілості" зовнішній і внутрішній бік набирають із різною швидкістю, через неоднаковий доступ повітря. Це не можна вважати плюсом або мінусом, це особливість. Тому коржик іноді має сенс залишати на зберігання, у нього більший потенціал. Гарний розсипний пуер краще пити одразу і не зберігати довго.

Розсипний пуер ідеально підходить для купажів. Що це означає? Майстер з виготовлення чаю, подібно до парфумера, змішує одне листя з іншим, щоб підкреслити якісь ноти і глибину смаку, посилити аромат. Виходять яскраві, цікаві поєднання.

Склад

Це висококласний Пу Ер, приготований за технологією Шу з витримкою щонайменше 15 років, який у минулі часи виготовляли винятково для шляхетних людей. Має тягнучий густий смак і землисто-деревний аромат з нотками спецій.

Смак

Аромат розкривається приємними нотками житньої хлібної кірки, затишного шоколаду і чорносливу з відгомонами камфори. Смак тішить оксамитовими переливами, м'якою медовою солодкістю у поєднанні з пікантною ягідною кислинкою. Жодної гіркоти й терпкості за умови правильного заварювання бути не повинно. Тільки теплий махровий післясмак.

Рекомендації

  • Пуер здатний знижувати рівень холестерину в крові.
  • Покращує роботу шлунково-кишкового тракту, позбавляє запорів, сприяє процесу травлення.
  • Прийом чаю пуер зменшує ризик інфаркту та інсульту.
  • Також чай пуер ефективний при бажанні скинути вагу.
  • Завдяки корисним властивостям чаю пуер, буде гарне самопочуття і гарний зовнішній вигляд.
  • Пуер дуже добре бадьорить і тонізує, тому його рекомендують пити в першій половині дня.
  • Під час його вживання в крові підвищується рівень ендорфінів, гормонів щастя, які відповідають за гарний настрій. Тому цей чай рекомендують тим, хто часто страждає на депресію або самотність.

Приготування

Для заварювання пуеру беруть приблизно 3-4 грами заварки на 250 мл води. Перед заварюванням рекомендують промити чай від пилу. Після цього його заливають кип'яченою водою приблизно 95 градусів. Перше заварювання пуеру триває від 30 секунд до 4 хвилин. Чай можна заварювати кілька разів.

Що міцніший перший настій, то менше заварювань листя витримає надалі. Для заварювання пуеру найбільше підійде глиняний або порцеляновий посуд.

Характеристики
БрендиОсмантус
Країна виробникКитай
ПоходженняКитай
Вид чаюБез ароматизатора
Тип чаюРозсипний
ЛистСередньолистовий
АроматКвітковий
Час циклу1-2 хвилини
Температура заварювання90-95°С
Технологія заварювання5-6 г / 500 мл
Фасування500 г
УпаковкаПоліефір алюміній
Write Your Own Review
Написати відгук про товарЧай Палацовий Пуер 12 років 500 г
Ваша оцінка

Схожі товари

Код товару: OS 09

Походження — Шрі Ланка

Вид чаю — Без ароматизатора

Тип чаю — Розсипний

Лист — Крупнолистовий

Аромат — Без аромату

Чорний чай Гордість Цейлону 500 г
Рейтинг:
Ціна : 592
Код товару: OS 12

Походження — Кенія

Вид чаю — Без ароматизатора

Тип чаю — Розсипний

Лист — Середньолистовий

Аромат — Без аромату

Чорний чай Кенія ВОР 500 г
Рейтинг:
Ціна : 430
Код товару: OS 11
Топ продаж

Походження — Китай

Вид чаю — Без ароматизатора

Тип чаю — Розсипний

Лист — Крупнолистовий

Аромат — Без аромату

Чорний чай Золотий Юннань 500 г
Рейтинг:
Ціна : 908
Код товару: OS 57

Походження — Китай

Вид чаю — Ароматизований

Тип чаю — Розсипний

Лист — Середньолистовий

Аромат — Чорниця

Чай Пуер Чорниця 500 г
Рейтинг:
Ціна : 723
Код товару: OS 56

Походження — Китай

Вид чаю — Ароматизований

Тип чаю — Розсипний

Лист — Середньолистовий

Аромат — Вершковий

Чай Пуер Крема 500 г
Рейтинг:
Ціна : 723
Код товару: OS 55

Походження — Китай

Вид чаю — Ароматизований

Тип чаю — Розсипний

Лист — Середньолистовий

Аромат — Полуниця

Чай Пуер Полуниця 500 г
Рейтинг:
Ціна : 688

You need to choose options for your item

x