Диспенсери для паперових склянок

Диспенсери для паперових склянок
Сортувати у порядку збільшення

11 елементи(ів)

Фільтри

11 елементи(ів)

  1. Код товару: 302017
    Диспенсер для паперових склянок і кришок
    В наявності
    Ціна : 344
  2. Код товару: 302025
  3. Код товару: 302011
  4. Код товару: 302016
  5. Код товару: 302019
  6. Код товару: 302012
  7. Код товару: 302015
  8. Код товару: 302024
  9. Код товару: 302022
    Диспенсер для столових приборів на 6 комірок
    В наявності
    Ціна : 2 623
  10. Код товару: 302026
Диспенсери для паперових склянок
Сортувати у порядку збільшення

11 елементи(ів)

Фільтри

11 елементи(ів)

Диспенсери для склянок і кришок - маленька деталь для великого комфорту

Диспенсери допомагають організувати зберігання одноразових кришок, склянок, капхолдерів і трубочок для напоїв, а також забезпечити зручний доступ відвідувачів до них. Використання диспенсерів дає змогу заощадити робочий простір за прилавком або створити комфортну зону самообслуговування.

Крім того, таке обладнання забезпечує високий рівень гігієнічності: коли відвідувач бере стаканчик, він торкається тільки верхньої склянки в стопці, а з іншими не контактує.

Де використовуються диспенсери для склянок?

Диспенсери для трубочок, одноразових склянок та інгредієнтів встановлюють:

  • у кав'ярнях;
  • у кафе і барах;
  • у їдальнях і буфетах;
  • у закладах фастфуду;
  • у супермаркетах;
  • на АЗС.

Такі стійки дають змогу:

  • видавати склянки поштучно без найменших зусиль (коли склянки зберігаються в стандартній стопці, вони складно відокремлюються одна від одної);
  • забезпечувати гігієнічність (за рахунок мінімуму контактів);
  • збільшити швидкість обслуговування;
  • зробити заклад максимально комфортним для відвідувачів.

У диспенсерах стакани встановлюються догори дном. Завдяки цьому пил не потрапляє на внутрішню поверхню.

Важливо, щоб диспенсери були зручними для відвідувачів і персоналу. Гості повинні з легкістю витягати зі стійки все, що потрібно. А персоналу важливо, щоб можна було швидко і легко замінювати або додавати витратні матеріали.

Найкращий матеріал для диспенсерів

Умови закладів громадського харчування припускають активне використання диспенсерів. Тому оптимальний матеріал для такого обладнання - ударостійкий. До того ж, він повинен легко очищатися від забруднень.

В асортименті вся продукція, представлена в цьому розділі, виготовлена з ABS-пластика.

Диспенсери з ABS-пластику підходять для закладів із великою прохідністю.

Це ударостійка термореактивна смола, яка розрахована на повсякденне використання. ABS-пластик:

  • широко використовується в харчовій промисловості;
  • має високу стійкість до ударних навантажень;
  • витримує вплив температур до 100°С (можна мити гарячою водою);
  • має гладку поверхню, яка легко очищається від забруднень

Види диспенсерів

Диспенсери використовуються для "видачі":

  • одноразових склянок;
  • кришок;
  • трубочок і мішалок;
  • капхолдерів;
  • інгредієнтів (чайних пакетів, порційних вершків і спецій);
  • столових приборів.

Який диспенсер вибрати?

Усі диспенсери призначені для того, щоб:

  • заощадити простір;
  • збільшити швидкість обслуговування;
  • надати додатковий комфорт покупцям;
  • забезпечити гігієнічність.

Чим більше комірок, тим більше витратних матеріалів поміщається в стійку. Але щоб це було максимально зручно для всіх, оцініть робочу площу і приблизну кількість гостей.

Наші менеджери допоможуть вибрати відповідний органайзер або стійку для інгредієнтів, виходячи з ваших потреб, типу закладу і прохідності.

You need to choose options for your item

x