Чай Шу Пуер розсипний 500 г

Код товару:

OS190

Час циклу
Час циклу
1-2 хвилини
Температура заварювання
Температура заварювання
90-95°С
Технологія заварювання
Технологія заварювання
5-6 г / 500 мл

Чай Шу Пуер розсипний 500 г

В наявності
Код товара:
OS190
Ціна : 624

Тип - Розсипний
категорія - Чорний ароматизований
виробник - Османтус
країна походження - Китай
вага - 500 г

  • Доставка
    У відділення НП
    Адресна доставка
    Міжнародна доставка
  • Оплата
    Готівкою, Безготівково,
    Visa/MasterCard, Оплата частинами
  • Склад
    Бровары
  • Доставка
    У відділення НП
    Адресна доставка
    Міжнародна доставка
  • Оплата
    Готівкою, Безготівково,
    Visa/MasterCard, Оплата частинами
  • Склад
    Бровары

Тип - Розсипний
категорія - Чорний ароматизований
виробник - Османтус
країна походження - Китай
вага - 500 г

Чорний китайський чай Шу Пуер розсипний постферментований, родом з провінції Юннань, а точніше - з Менхая. Цей чай з певною витримкою, що більша, то більший, то більший пуер вважають кращим. Згодом якість цього чаю стає лише кращою, на відміну від інших видів чаю, які, зазвичай, з часом втрачають свою користь і смак.

Раніше його вживали виключно в оздоровчих цілях. Саме цей різновид чаю вважали найкориснішим і найсприятливішим для людини. У Китаї його називають "напоєм вічної юності, краси і стрункості". До речі, сучасні лікарі про нього теж схвально відгукуються.

Для виробництва пуеру, сировину піддають природному або штучному зістарюванню.

Сировину в'ялять і скручують, щоб розім'яти листя, зруйнувати міжклітинні зв'язки і стимулювати виділення соку. Ферментація розсипного пуеру триває довго, за допомогою спеціально підібраної культури мікроорганізмів.

Чим розсипний пуер кращий за пресований?

Якщо порівнювати розсипний пуер із млинцями, цеглою і точами, можна виділити дві переваги:

  • У розсипний купаж складніше додати погану сировину. Тут усе на виду, сміття, крихта, нестача бруньок і велика кількість живців - усе помітно.
  • Такий пуер простіше заварити: не потрібно старатися, відламуючи шматочок від млинця, не розсипаються крихти, простіше відміряти 1-2 чайні ложки і вгадати з міцністю напою.

Ще важливо враховувати, що розсипні сорти швидше і рівномірніше дозрівають. У млинця "смак зрілості" зовнішній і внутрішній бік набирають із різною швидкістю, через неоднаковий доступ повітря. Це не можна вважати плюсом або мінусом, це особливість. Тому коржик іноді має сенс залишати на зберігання, у нього більший потенціал. Гарний розсипний пуер краще пити одразу і не зберігати довго.

Розсипний пуер ідеально підходить для купажів. Що це означає? Майстер з виготовлення чаю, подібно до парфумера, змішує одне листя з іншим, щоб підкреслити якісь ноти і глибину смаку, посилити аромат. Виходять яскраві, цікаві поєднання.

Склад

Вранці бадьорить, не гірше за каву. Прийміть душ, випийте чашечку цього Шу - і ви готові до робочих буднів. Підходить для обідніх перерв і вечірніх бесід у колі сім'ї. Налаштовує на позитивний лад, допомагає знайти гармонію, знімає головний біль. Сприятливо позначається на роботі печінки і травної системи.

Смак

Аромат розкривається приємними нотками житньої хлібної скоринки, затишного шоколаду і чорносливу з відгомонами камфори. Смак тішить оксамитовими переливами, м'якою медовою солодкістю у поєднанні з пікантною ягідною кислинкою. Жодної гіркоти й терпкості за умови правильного заварювання бути не повинно. Тільки теплий махровий післясмак.

Рекомендації

  • Пуер здатний знижувати рівень холестерину в крові.
  • Покращує роботу шлунково-кишкового тракту, позбавляє запорів, сприяє процесу травлення.
  • Прийом чаю пуер зменшує ризик інфаркту та інсульту.
  • Також чай пуер ефективний при бажанні скинути вагу.
  • Завдяки корисним властивостям чаю пуер, буде гарне самопочуття і гарний зовнішній вигляд.
  • Пуер дуже добре бадьорить і тонізує, тому його рекомендують пити в першій половині дня.
  • Під час його вживання в крові підвищується рівень ендорфінів, гормонів щастя, які відповідають за гарний настрій. Тому цей чай рекомендують тим, хто часто страждає на депресію або самотність.

Приготування

Для заварювання пуеру беруть приблизно 3-4 грами заварки на 250 мл води. Перед заварюванням рекомендують промити чай від пилу. Після цього його заливають кип'яченою водою приблизно 95 градусів. Перше заварювання пуеру триває від 30 секунд до 4 хвилин.

Що міцніший перший настій, то менше заварювань листя витримає надалі. Для заварювання пуеру найбільше підійде глиняний або порцеляновий посуд.

Характеристики
БрендиОсмантус
Країна виробникКитай
ПоходженняКитай
Вид чаюБез ароматизатора
Тип чаюРозсипний
ЛистСередньолистовий
АроматФруктово-ягідний
Час циклу1-2 хвилини
Температура заварювання90-95°С
Технологія заварювання5-6 г / 500 мл
Фасування500 г
УпаковкаПоліефір алюміній
Write Your Own Review
Написати відгук про товарЧай Шу Пуер розсипний 500 г
Ваша оцінка

Схожі товари

Код товару: OS 09

Походження — Шрі Ланка

Вид чаю — Без ароматизатора

Тип чаю — Розсипний

Лист — Крупнолистовий

Аромат — Без аромату

Чорний чай Гордість Цейлону 500 г
Рейтинг:
Ціна : 592
Код товару: OS 12

Походження — Кенія

Вид чаю — Без ароматизатора

Тип чаю — Розсипний

Лист — Середньолистовий

Аромат — Без аромату

Чорний чай Кенія ВОР 500 г
Рейтинг:
Ціна : 430
Код товару: OS 11
Топ продаж

Походження — Китай

Вид чаю — Без ароматизатора

Тип чаю — Розсипний

Лист — Крупнолистовий

Аромат — Без аромату

Чорний чай Золотий Юннань 500 г
Рейтинг:
Ціна : 908
Код товару: OS 57

Походження — Китай

Вид чаю — Ароматизований

Тип чаю — Розсипний

Лист — Середньолистовий

Аромат — Чорниця

Чай Пуер Чорниця 500 г
Рейтинг:
Ціна : 723
Код товару: OS 56

Походження — Китай

Вид чаю — Ароматизований

Тип чаю — Розсипний

Лист — Середньолистовий

Аромат — Вершковий

Чай Пуер Крема 500 г
Рейтинг:
Ціна : 723
Код товару: OS 55

Походження — Китай

Вид чаю — Ароматизований

Тип чаю — Розсипний

Лист — Середньолистовий

Аромат — Полуниця

Чай Пуер Полуниця 500 г
Рейтинг:
Ціна : 688

You need to choose options for your item

x