Какао і гарячий шоколад

Какао і гарячий шоколад
Сортувати у порядку збільшення

26 елементи(ів)

Фільтри

26 елементи(ів)

  1. Код товару: 852301
    Шоколад Cocaya Premium Brown 1 кг
    В наявності
    Ціна : 799
  2. Код товару: 85237
    Какао порошок натуральний ECOM Datch Cocoa 10-12% 25 кг
    В наявності
    Ціна : 6 235
  3. Код товару: 85245
    Какао порошок Favorich GP-390 25 кг
    В наявності
    Ціна : 5 977
  4. Код товару: 2058
    Гарячий шоколад Ristora Bar Cioccolata 1кг
    В наявності
    Ціна : 317
  5. Код товару: 2059
    Гарячий шоколад Ristora Bevanda Al Cioccolato 1кг
    В наявності
    Ціна : 190
  6. Код товару: 2060
    Гарячий шоколад Ristora Bevanda Export 1кг
    В наявності
    Ціна : 204
  7. Код товару: 2061
    Гарячий шоколад Ristora Bevanda Rosso Blue 1кг
    В наявності
    Ціна : 190
  8. Код товару: 1955
    Гарячий шоколад Mokate To Go Gastronomy 84% 1кг
    В наявності
    Ціна : 300
  9. Код товару: 1954
    Гарячий шоколад Mokate To Go Premium 14% 1кг 1кг
    В наявності
    Ціна : 214
  10. Код товару: 85235
    Какао порошок Favorich GP-690-11 25 кг
    В наявності
    Ціна : 5 977
  11. Код товару: 85228
    Горячий шоколад Cocaya Classic Brown 1кг
    В наявності
    Ціна : 559
  12. Код товару: 85224
    Гарячий шоколад Simat Belga (16%) без глютену 1кг
    В наявності
    Ціна : 228
  13. Код товару: 85119
    Шоколад Satro Premium-01 (17.8%) 1 кг
    В наявності
    Ціна : 308
  14. Код товару: 0411
    Гарячий шоколад ICS Bluelabel 1кг
    В наявності
    Ціна : 277
  15. Код товару: 05131
    Гарячий шоколад ICS Purple 1кг
    В наявності
    Ціна : 265
  16. Код товару: 0818
    Гарячий шоколад ICS Azur молочний 1кг
    В наявності
    Ціна : 245
  17. Код товару: 0203
    Гарячий шоколад білий ICS Blanco Rico 1кг
    В наявності
    Ціна : 265
  18. Код товару: 85232
    Шоколад Cocaya Premium Brown 1,5 кг ж/б
    Немає у наявності
    Ціна : 1 262
  19. Код товару: 85230
    Шоколад Cocaya Premium Brown 1,5 кг
    Немає у наявності
    Ціна : 1 187
  20. Код товару: 85231
    Шоколад білий Cocaya Classic White 1кг
    Немає у наявності
    Ціна : 817
  21. Код товару: 85229
    Шоколад Cocaya Premium Dark 1кг
    Немає у наявності
    Ціна : 774
  22. Код товару: 85223
    Гарячий шоколад Simat Bombon 14% 1кг
    Немає у наявності
    Ціна : 181
  23. Код товару: 85222
    Гарячий шоколад Simat Sport 10% 1кг
    Немає у наявності
    Ціна : 159
  24. Код товару: 851341
    Шоколад Satro Premium-08 (14%) 1кг
    Немає у наявності
    Ціна : 280
  25. Код товару: 85134
    Шоколад Satro Premium-14 (14%) 1кг
    Немає у наявності
    Ціна : 248
  26. Код товару: 0217
    Шоколад ICS Black 17% 1кг
    Немає у наявності
    Ціна : 362
Какао і гарячий шоколад
Сортувати у порядку збільшення

26 елементи(ів)

Фільтри

26 елементи(ів)

Какао и горячий шоколадКакао і гарячий шоколад для кавомашин

Колись гіркий напій із присмаком смажених какао-бобів пили індіанські шамани, проводячи ритуали. Згодом рецепт сильно змінився. І напій став справжнім десертом, але зберіг свої "магічні властивості". Йдеться про гарячий шоколад, що чарівним чином піднімає настрій і на мить повертає нас у дитинство.

Какао-порошок отримують шляхом помелу какао-жмиху, що залишається після віджимання какао-масла з какао-бобів. Його широко використовують як напівфабрикат під час промислового виготовлення кондитерських виробів і глазурі. Також какао-порошок широко використовується для приготування напою какао. Це завись, стійкість якої залежить від розмірів твердих часток, які перебувають у зваженому стані. У напої, приготованому з високоякісного какао з розміром часток, який не перевищує 10-12 мкм, завись не осідає на дно впродовж 10 хвилин.

Розрізняють два види какао-порошку - алкалізований (оброблений лугом) і неалкалізований.

При приготуванні напою з використанням алкалізованого какао-порошку збільшується стійкість суспензії: утворюються солі жирних кислот, що володіють емульгуючими властивостями; завдяки нейтралізації кислот і окисленню дубильних речовин збагачується смак і аромат; проявляється темно-коричневе забарвлення.

Приготування гарячого шоколаду в кавомашині

Кавомашина суперавтомат або шоколадниця допоможе без зусиль приготувати гарячий шоколад з насиченим смаком і потрібної консистенції.

Для приготування гарячого шоколаду на кавомашині, какао-порошок поміщають у ємність (бункер). Далі розчинний шоколад змішується в спеціальному міксері разом із водою або молоком (рідким або сухим). Кількість порошку та рідини регулюється окремо. Міксер постійно помішуватиме напій, щоб у ньому не утворювалися грудочки і шоколад не прилип до стінок.

Для кавоварок, зокрема для суперавтоматичних, існують особливі вимоги, висунуті до гарячого шоколаду. Це насамперед хороша розчинність. Набагато простіше зробити десерт в автоматичній кавоварці з передбаченим рецептом. Виберіть потрібну програму та натисніть на кнопку: кілька миттєвостей - і ароматний зігріваючий напій із правильною консистенцією готовий! У напої, який вийде, не повинно бути грудочок, а це залежить багато в чому не лише від техніки, а й від суміші.

Для шанувальників здорового способу життя на ринку величезний вибір рослинного молока (кокосове, мигдальне, соєве, вівсяне, рисове), а також безлактозних молочних продуктів. Вони цілком підійдуть для приготування какао в кавоварці. Зверніть увагу: Рослинне горіхове або злакове молоко найчастіше не надто жирне (за винятком кокосового), тому напій може вийти трохи рідкуватим. Вводьте додаткові інгредієнти для отримання потрібної консистенції.

Лайфхак: Якщо функція приготування гарячого шоколаду відсутня, зверніть увагу на наявність вбудованого капучинатора. Засипте в кухоль шоколадний порошок із цукром і натисніть кнопку "гаряче молоко". Готово.

Ціна на какао порошок для кавомашин

Какао-суміш для гарячого шоколаду зазвичай коштує недорого. Окрім какао та цукру, там лише кілька інгредієнтів на кшталт ароматизаторів та емульгаторів - щоб покращити смак і сприяти розчинності. Знижена вартість оптових замовлень дає змогу побудувати вигідний бізнес. Заклади сфери HoReCa, вендингові апарати використовують гарячий шоколад і какао-порошок дуже активно.

Обов'язково обирайте якісний сухий шоколад, вивчайте склад на упаковці, подивіться відгуки на виробника. Краще один раз витратити час на аналіз якісних характеристик продукту, щоб потім насолоджуватися.

З появою кавоварок любителі шоколадних напоїв винайшли безліч способів їхнього приготування. Класичними рецептами вважаються два варіанти: какао по-французьки та какао італьяно.

Корисна порада: Для прикрашання напою використовуйте маршмеллоу, збиті вершки, корицю, тертий шоколад, карамель. А для додання пряного смаку додавайте спеції - ваніль, кардамон, імбир, перець тощо.

У нашому інтернет-магазині ви зможете купити найкращий розчинний шоколад для кавоварок недорого.

You need to choose options for your item

x