Льодогенератори

Льодогенератори
Сортувати у порядку збільшення

1 елемент

Фільтри

1 елемент

  1. Код товару: 37518
    - 16%

    Охолодження — Повітряне

    Потужність — 850 Вт

    Гарантія — 12 місяців

    Льодогенератор Brema CB955AHC
    В наявності
    Ціна : 90 300 Ціна : 107 500
Льодогенератори
Сортувати у порядку збільшення

1 елемент

Фільтри

1 елемент

ЛьдогенераторВибираємо генератор льоду

Купівля льодогенератора для закладу, що працює з продуктами, - серйозне вкладення коштів, тому під час купівлі слід ураховувати всі нюанси та технічні характеристики: спосіб установки, матеріал корпусу, зовнішні габарити, місткість, продуктивність, джерела енергії, тип подачі води, тип системи охолодження, вид льоду.

Широкий асортимент дає змогу кожному власнику бару, ресторану або невеликого кафетерію вибрати саме те, що потрібно. Один із варіантів, який розглядають багато рестораторів, особливо ті, хто тільки-но відкрив свої заклади, - це купівля обладнання б/в. У такий спосіб можна заощадити трохи грошей, однак унаслідок цього є велика ймовірність взяти на себе дорогий ремонт агрегата та пов'язані з цим проблеми і витрати. Крім того, уживаний льодогенератор навряд чи зможе функціонувати так само ефективно, як новий.

Види льодогенераторів

Як відомо, лід на професійній кухні використовується доволі часто - для додавання в напої, охолодження вина, викладення продуктів тощо - і для кожної мети використовується певний його вид:

Лускатий лід:

Лускатий лід являє собою 2-3х-міліметрові пластинки, температурою від -6 до -12 °С. Платівки розсипчасті, сухі, не склеюються між собою. Лід використовують на м'ясопереробних підприємствах, у закладах торгівлі та громадського харчування. Слугує основою для викладення м'яса та морепродуктів, додають у фарші та напої.

Гранульований лід:

Крижані гранули виробляються розміром 5-10 мм. Мають переріз округлої форми. Температура льоду, в середньому, - 0,5 °С. Застосовується для викладення напівфабрикатів, додається до напоїв, м'ясних і рибних фаршів. Гранули не змерзаються, щільно огортають продукт, легко змішуються із сировиною.

Кубиковий лід:

Варіації льоду кубикового типу представлені кількома формами - конус, пальчик, гурме, дайс, напівдайс. Основна сфера застосування - охолодження коктейлів та інших напоїв. Вибір форми залежить від уподобань кулінара і вимог до швидкості охолодження продукту. Що більша поверхня "кубика", то швидше відбувається теплообмін і, як наслідок, охолодження.

Промислові льодогенератори класифікуються:

  • За типом установки: підлогові (використовуються на великих харчових виробництвах, вимагають підведення водопостачання та каналізації); настільні (використовуються в закладах громадського харчування і торгівлі);
  • За способом подачі води: вода може заливатися в спеціальну ємність або ж подається централізовано;
  • За різновидом виробленого льоду: кожен апарат виробляє лід однієї форми - кубик, гранула, пластинка, конус тощо;
  • За типом системи охолодження: водяна, повітряна

Більшість промислових апаратів мають у комплектації бункери для тимчасового зберігання льоду. Моделі невеликих розмірів, як правило, мають вбудовані бункери, а апарати великих габаритів - виносні. Виносні бункери можуть бути різного об'єму, їхній розмір підбирають індивідуально, залежно від виробничої потреби того чи іншого підприємства.

Продуктивність апаратів для виробництва льоду може варіюватися від кількох кілограмів до кількох тонн продукції на добу. Великий вибір моделей сьогодні дає змогу купити льодогенератор будь-якої виробничої потужності.

You need to choose options for your item

x