JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Продовжуйте вибір товарів і додавайте в кошик.Робити покупки легко і приємно.
Кавомашини професійні
Кавомашини суперавтоматичні
Кавомашини автоматичні для дому та офісу
Кавомашини професійні б/в
Кавомашини суперавтомати б/в
Кавомашини автоматичні для дому та офісу б/в
Кавомашини фільтрові
Кавомашини з газовою установкою б/в
Кавоварки ріжкові еспресо
Кавоварки крапельні
Кавоварки гейзерні
Кавоварки капсульні
Кавоварки чалдові
Кавоварки вбудовані
Кавомолки професійні
Кавомолки професійні б/в
Кавомолки для дому
Кавомолки ручні
Вендингові кавові автомати
Кавомашини вендингові б/в
Снекові автомати
Блендери
Соковижималки
Міксери для молочних коктейлів
Водонагрівачі та електрокип'ятильники
Льодокришителі
Льодогенератори
Гранітори
Сокоохолоджувачі
Апарати для приготування гарячого шоколаду
Спінювачі молока
Охолоджувачі молока для кавомашини
Фризери для морозива
Печі конвекційні
Печі для піци
Тістомісильники
Аеропрес
Пуровер
Декантери та графини кавові
Чайники для заварювання
Термоси
Фільтр пакети для кавоварок
Інвентар бармена
Темпери для кави
Пітчери, молочники, джаги
Килимки, підставки, сітки
Нок-бокси
Декоратори, диспенсери
Ваги для кави
Набори бармена/бариста/техніка
Мірні ємності, джигери
Диспенсери для паперових склянок
Мийки для склянок
Кава в зернах
Кава мелена
Кава в капсулах
Кава в чалдах / монодозах
Кава без кофеїну
Моносорти кави
Ароматизована кава
Чорний чай
Зелений чай
Фруктовий чай
Трав'яний чай
Білий чай
Пуер чай
Зв'язаний чай
Японський чай
Улун чай
Елітний чай
Композиційний чай
Чай пакетований
Какао і гарячий шоколад
Сухе молоко та вершки
Капучино розчинний
Чай розчинний
Кондитерські вироби
Хлібобулочні вироби
Засоби для догляду за кавомашинами
Пом'якшувачі та фільтри для води
Засоби індивідуального захисту
Запчастини для кавоварок
Запчастини для кавомолок
Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар
Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте товар, який найбільше вам підходить.
Додавайте товари до списку бажань, діліться списками з друзями та обговорюйте товари разом. Якщо у вас уже є списки бажань, авторизуйтесь
2 елементи(ів)
Фільтри
Гарантія — 1 місяць
Замовити
Це інструмент, який використовується для пресування або "темпінгу" кавового помелу в холдері (ріжку) кавомашини.
Метою темпінгу є рівномірне утрамбовування кавової таблетки для якісного напою. По суті, ви берете його з вільної купи "дозованих" основ у щільно стиснутий торт усередині кошика.
Темпінг має дуже специфічну мету, і бариста доклали чимало зусиль для вдосконалення своєї навички. Крім шліфування і часу, правильне трамбування є ключем до того, щоб зварити якісний напій еспресо.
Темпінг має дуже специфічну мету, і бариста доклали чимало зусиль для вдосконалення свого інструменту. Крім шліфування і часу, правильне трамбування є ключем до того, щоб зварити якісний еспресо. Вибрати темпер для кави бажано не поспішаючи.
Вода під тиском спрямовується через портафільтр і в кошик, заповнений меленою кавою. Якщо кава не затрамбована (пухка купа), вода проривається крізь неї, часто проходячи через тріщини або найпростіший маршрут і уникає складніших ділянок. Це далеко не підходить для отримання повного смаку з кавових зерен.
Коли кавова гуща затирається, вода повинна пробиватися крізь купу. Це означає, що вода взаємодіє з кавою довше і проходить через весь осад.
Таке поєднання часу та розподілу призводить до повнішого смаку для еспресо.
Спеціальний прес для кави буває різних видів. За формою основи виділяють плоский і опуклий (сферичний). Інструмент підбирають під параметри холдера (ріжка) кавомашини. Діаметр темперу має бути меншим за габарити портафільтра щонайменше на півсантиметра.
Розміри темперів бувають від 41 до 58,5 мм. Зазвичай робоча поверхня холдера має діаметр від 50 до 58 мм. Внутрішня форма буває конічною або плоскою. Конічна поверхня вимагає розподілу зусиль від центральної частини до стінок портафільтра, а плоска створює рівномірний тиск.
Професійні бариста рекомендують овальну форму, оскільки з нею працювати простіше навіть новачкові. Ідеально відшліфована поверхня преса дає змогу зробити рівномірну кавову таблетку. Неприпустимими є відколи й дефекти на будь-якій із частин темпера.
Робоча частина темпера буває рифленою, коли в борозенки потрапляє вода, таблетка виходить більш правильною, а готовий напій ароматніший і насиченіший за смаком.
Не найпоширеніший вид, але все одно зручний - динамометричний. Усередині інструменту є пружина. Пристрій підходить як для домашнього застосування, так і для кав'ярень. Він видає клацання, коли досягається найвідповідніший тиск.
Популярність пуш-темпер (від англ. Push Tamper) набув після Чемпіонату бариста у Великій Британії. Максвелл Колонна-Дешвуд використовував його на світовому чемпіонаті 2015 року. Відтоді виробники "Clockwork Espresso" об'єдналися з "La Marzocco" для подальшого фінансування досліджень ергономічності пуш-темперів, порівнюючи із традиційними темперами. Завдяки своїй технічній конструкції темпер із обмежувачем дає змогу видавати стабільно однаковий рівень темперівки, не потребуючи особливих зусиль із боку бариста. Ще один крутий бонус - бариста може використати його для нанесення напоїв, а не для розрівнювання.
Темпер розрівнювач має важку вагу, щоб вирівняти кавову таблетку для подальшого темперування звичайним темпером. Три кутові жолоби ефективно та правильно розрівнюють каву, створюючи щільну таблетку. Це допомагає уникнути грудок меленої кави або утворення "порожнеч" (каналів). Стабільне використання дистриб'ютора разом із темпером збільшує шанси на створення стабільно смачного та ароматного напою
Рукоядки темпера бувають дерев'яні, каучукові або металеві з анодованого алюмінію, різних кольорів і забарвлень, з індивідуальним логотипом (лазерне гравіювання). Ручка темпера знімна і можливо за бажанням замінити на іншу. Ергономічність і зручність - основні сладові рукоядки темпера.
Матеріал основи темперів зроблений здебільшого з анодованої нержавіючої сталі або алюмінію. Іноді бувають пластикові темпера двосторонні.
Деякі автоматичні еспресо-машини та кавомолки мають вбудований темпер. У багатьох випадках це подовження руки, що висить збоку. Це менше, ніж ідеально для отримання правильної сили, необхідної для правильного темпінгу. Для досягнення найкращих результатів подумайте про купівлю окремого темперу.
Щоб купити темпер для кавомашини, ви маєте знати точний розмір холдера або модель кавоварки.
You need to choose options for your item