Сухе молоко та вершки

Сухе молоко та вершки
Сортувати у порядку збільшення

3 елементи(ів)

Фільтри

3 елементи(ів)

  1. Код товару: 85404
    Вершки Satro Topping CW 05 Eco 1кг
    В наявності
    Ціна : 340
  2. Код товару: 85001
    Вершки Satro Granulare White Line 1кг
    В наявності
    Ціна : 387
  3. Код товару: 85402
    Вершки Satro Creamer CW 40 1кг 1кг
    Немає у наявності
    Ціна : 254
Сухе молоко та вершки
Сортувати у порядку збільшення

3 елементи(ів)

Фільтри

3 елементи(ів)

Сухое молоко для кофемашин

Сухе молоко для кавомашин

Сухе молоко використовується для приготування рідкого молока, кавових напоїв, супів, соусів і у випічці. Сухе молоко буває порошкоподібним і гранульованим, з цукром і без, лактозним і безлактозним, знежиреним і з великим вмістом жирності.

Кавомашина значно спрощує процес приготування кави з молоком. Порадувати себе і гостей чудовим капучино або лате не становитиме особливих труднощів, необхідно тільки дотримуватися деяких рекомендацій. Одним з першорядних стає питання - яке молоко для кавомашини найкраще підійде для капучино?

Переваги сухого молока:

  1. справжнє хороше молоко з усіма поживними якостями рідкого молока,
  2. економічне і безвідходне молоко, яке можна зберігати в 10 разів довше,
  3. і молоко, яке можна зберігати практично скрізь, крім холодильника,
  4. 500 грам сухого молока - це 5 літрів звичайного молока

Гранульована структура сухого молока запобігає злежуванню продукту в каністрах і забиванню міксерів кавомашини.

Приготування молочних напоїв на кавомашині

Головну роль під час збивання молока відіграє його структура, воно не повинно бути кип'яченим, оскільки цей процес змінює не тільки смакові якості, а й значно змінює структуру продукту. Після цього процесу складно збивати молоко, оскільки після кип'ятіння структура набуває такої властивості, ніби продукт уже піддавався збиванню.

Коли молоко нагрівається до 67-70 С, воно набуває необхідного присмаку і стає трохи солодкуватим. Саме такий продукт і необхідний для капучино. Коли відбувається перегрівання понад 75 С, особливість молока зникає безповоротно.

Ще однією необхідною особливістю продукту є те, що він має бути охолодженим. Оптимальною вважається температура близько +3, +4 градусів.

Як вибирати молоко для кавомашини

Найголовніше - вибрати молоко з правильною жирністю і кількістю білка. Для капучино підійде молоко жирністю від 3,2 до 4% і вмістом білка - 3-3,5%. Якщо ці показники будуть нижчими, то молочна піна буде нестабільною і водянистою. Якщо показник жирності буде вищим, смак молока переб'є смак кави.

Присутність такого компонента, як білок у молоці, - найбільш важливий критерій. Молоко для капучино в кавомашині необхідно обирати з високим його вмістом. Пінка з такого продукту виходить маслянистою та тягучою. Низькобілковий продукт робить пінку з великими та сухими бульбашками. Тут найдоречнішим буде правило: чим продукт натуральніший, тим краще молоко підійде для приготування справжнього капучино.

Що стосується соєвого молока, воно являє собою продукт рослинного походження, що має інші характеристики. Його використання не дає таких результатів, яких можна досягти, використовуючи натуральне молоко. Однак для тих, хто має протипоказання до натуральних молочних продуктів, можна використовувати його як альтернативу. Те ж саме стосується і низьколактозного молока.

Продукт якої жирності слід обрати для збивання правильної пінки є наступним важливим питанням. Вважається, що чим вища жирність, тим кращою виходить кава. У деяких випадках бариста змішують молоко з вершками. Однак, це не найвирішальніший фактор вибору продукту, він найбільше впливає на особисті смакові вподобання. Для якісної кави достатньо буде 3,5% жирності. Продукт не буде надто рідким та дасть змогу збити якісну піну для кавового частування.

Краще не вибирати продукт із жирністю нижче 3%, оскільки в результаті пінка буде сухою, а колір напою буде сірим і непривабливим, структура і щільність готових ласощів залишать бажати кращого.

Як роблять сухе молоко?

Збір молока - це, перш за все, хороше коров'яче молоко, що збирається в молочних кооперативах. Аналіз і фільтрація: з молока беруть проби, фільтрують, "знежирюють" (повністю, частково або зовсім ні, залежно від бажаного результату - кінцевого продукту), пастеризують. Далі відбувається сушіння молока: молоко розпилюється на дрібні краплини в гарячому, сухому повітрі. Отримане сухе молоко потім сушать і просівають для досягнення ідеального розчинення як гарячого, так і холодного. І наприкінці - пакування готового продукту, що придатне для вторинного переробки, і, звичайно ж, пакування молока в пакет.

Щоб не витрачати час на чистку молочного блоку, замовте кавоварку на сухому молоці. Купити сухе молоко в нашому інтернет магазині вигідно, в наявності великий вибір і швидка доставка.

You need to choose options for your item

x