JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Продовжуйте вибір товарів і додавайте в кошик.Робити покупки легко і приємно.
Кавомашини професійні
Кавомашини суперавтоматичні
Кавомашини автоматичні для дому та офісу
Кавомашини професійні б/в
Кавомашини суперавтомати б/в
Кавомашини автоматичні для дому та офісу б/в
Кавомашини фільтрові
Кавомашини з газовою установкою б/в
Кавоварки ріжкові еспресо
Кавоварки крапельні
Кавоварки гейзерні
Кавоварки капсульні
Кавоварки чалдові
Кавоварки вбудовані
Кавомолки професійні
Кавомолки професійні б/в
Кавомолки для дому
Кавомолки ручні
Вендингові кавові автомати
Кавомашини вендингові б/в
Снекові автомати
Блендери
Соковижималки
Міксери для молочних коктейлів
Водонагрівачі та електрокип'ятильники
Льодокришителі
Льодогенератори
Гранітори
Сокоохолоджувачі
Апарати для приготування гарячого шоколаду
Спінювачі молока
Охолоджувачі молока для кавомашини
Фризери для морозива
Печі конвекційні
Печі для піци
Тістомісильники
Аеропрес
Пуровер
Декантери та графини кавові
Чайники для заварювання
Термоси
Фільтр пакети для кавоварок
Інвентар бармена
Темпери для кави
Пітчери, молочники, джаги
Килимки, підставки, сітки
Нок-бокси
Декоратори, диспенсери
Ваги для кави
Набори бармена/бариста/техніка
Мірні ємності, джигери
Диспенсери для паперових склянок
Мийки для склянок
Кава в зернах
Кава мелена
Кава в капсулах
Кава в чалдах / монодозах
Кава без кофеїну
Моносорти кави
Ароматизована кава
Чорний чай
Зелений чай
Фруктовий чай
Трав'яний чай
Білий чай
Пуер чай
Зв'язаний чай
Японський чай
Улун чай
Елітний чай
Композиційний чай
Чай пакетований
Какао і гарячий шоколад
Сухе молоко та вершки
Капучино розчинний
Чай розчинний
Кондитерські вироби
Хлібобулочні вироби
Засоби для догляду за кавомашинами
Пом'якшувачі та фільтри для води
Засоби індивідуального захисту
Запчастини для кавоварок
Запчастини для кавомолок
Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте найбільш підходящий вам товар
Додавайте товари до порівняння характеристик і обирайте товар, який найбільше вам підходить.
Додавайте товари до списку бажань, діліться списками з друзями та обговорюйте товари разом. Якщо у вас уже є списки бажань, авторизуйтесь
Код товару:
5023
Купити
Об'єм - 1440 мл
Висота - 13,5 см
Діаметр нижн. частини - 11,5 см
Матеріал - нержавіюча сталь
Пітчер Co-Rect 1440 мл - один з інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучино або лате, він же молочник або jug (джаг). Для чого використовують пітчер. Для приготування деяких кавових напоїв (капучино і лате) у свіжоприготований еспресо додають молочну піну. Бариста готує її, збиваючи молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед приготуванням напою. Оптимальним посудом для приготування молочної піни є пітчер - спеціальний глечик із неіржавної сталі. Для виготовлення пітчера використано метал через його гарні теплопровідність і теплопровідність, а також через його високу температуру молока.
Хороша теплопровідність особливо важлива, оскільки процес приготування пінки для капучино безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно повинно нагрітися, але не закипіти.
Вибираючи пітчер, зверніть особливу увагу на його стінки. Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дасть змогу Вам збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою. Початківці частіше обирають тонкостінні пітчери з двох причин: по-перше, вони дешевші, а по-друге, вони мають меншу теплоємність, тому температуру молока долонею відчувають швидше та точніше. Пітчери бувають різного об'єму, від 150 до 1000 мл, але, хоч який би об'єм Ви обрали, наповнювати пітчер молоком треба лише наполовину, а особливо важливими є те, як правильно вибрати молоко для збивання капучино.
Як правильно вибрати молоко для збивання в пітчері. Молоко для збивання в пітчері повинно бути: Цільним, жирним. Найбільш підходяща жирність - 3-3,5%; з високим вмістом білка, від 2% і вище; гомогенізованим, тобто однорідної мікроструктури; некип'яченим, не збитим, не грейтованим - тобто неденатурованим; охолодженим до температури +4°С. Хоча для збивання в пітчері рекомендується брати молоко найвищої жирності, на збивання впливає не жирність продукту, а його білкові сполуки. Під час збивання піни не можна наповнювати пітчер більше, ніж наполовину; не потрібно наповнювати його молоком, а потрібно наповнити його лише наполовину.
Друга фаза називається пропарювання (англ. steaming) і триває також 5-15 секунд. Під час цієї фази бариста здійснює пітчером кругові рухи, інтенсивно перемішуючи молоко, надаючи йому гладкості та однорідності. Під час цієї фази молоко нагрівається вже до +65...+75°С. Тепер уже пітчер стоїть не рівно - він нахилений, щоб бариста міг краще контролювати процес. Припинити вихрові рухи й збивання молока треба тоді, коли рука більше не зможе витримувати нагріву. завершуючи процес збивання, треба спершу закрити паровий кран, і лише тоді забрати з нього паровий кран і забрати його з пітчера.
Тип кофемашины — Мультибойлер
Производительность, порц./ч — 240
Объем бойлера, л — 11,5
Мощность — 3700 Вт
Счетчик порций — Є
Гарантія — 6 місяців
Повідомити коли з'явиться
Гарантія — 1 місяць
Мощность — 650 Вт
Производительность — 12 кг/ч
Форма жерновов/ножей — Плоскі
Диаметр жерновов — 83 мм
Бункер для зерна — 1500 г
Об'єм, мл — 600 мл
Гарантія — 12 місяців
Об'єм, мл — 1000 мл
Об'єм, мл — 170 мл
Об'єм, мл — 420 мл
Об'єм, мл — 1080 мл
Об'єм, мл — 750 мл
You need to choose options for your item