Блендери

Блендери
Сортувати у порядку збільшення

2 елементи(ів)

Фільтри

2 елементи(ів)

  1. Код товару: 17838

    Обсяг ємності, л — 1

    Потужність — 580 Вт

    Матеріал ємності — Нержавійка

    Гарантія — 12 місяців

    Професійний блендер Hamilton Beach HBB250SCE
    Немає у наявності
    Ціна : 12 470
  2. Код товару: 17837

    Обсяг ємності, л — 1.25

    Потужність — 580 Вт

    Матеріал ємності — Полікарбонат харчовий

    Гарантія — 12 місяців

    Професійний блендер Hamilton Beach HBB250CE
    Немає у наявності
    Ціна : 11 051
Блендери
Сортувати у порядку збільшення

2 елементи(ів)

Фільтри

2 елементи(ів)

Блендер

Професійні блендери для бару

Блендер(Blender - змішувач, змішувач) - електроприлад, призначений для подрібнення їжі, приготування емульсій, пюре, смузі, збивання напоїв, мусів тощо, а також подрібнення льоду. Існує два варіанти блендера: стаціонарний і високошвидкісний заглибний міксер. Професійний блендер - це поєднання високої продуктивності та зручності. Його створено спеціально для роботи в умовах інтенсивних навантажень упродовж тривалого часу. Професійні блендери використовують у ресторанному й барному бізнесі для приготування смузі, коктейлів, супів, мусів, кремів, кремів, кремів, кремів, коктейлів, коктейлів, супів, супів, супів, мусів, кремів, кремів, кремів, кремів, кремів, коктейлів, коктейлів, супів, супів, супів, супів, супів, суп

Блендер незамінний на будь-якій кухні, без нього не обходяться алкогольні та безалкогольні бари, ресторани, де готують супи-пюре, муси, креми. Купуючи обладнання для свого закладу, враховуйте специфіку закладу, кількість відвідувачів і ваше меню. Найважливішими параметрами вважаються місткість чаші, матеріал корпусу і потужність. Як визначити, який тип промислового блендера підходить для закладу?

Вибираємо відповідний об'єм чаші

Блендери випускаються з одним або двома глечиками, які різняться місткістю: 0,9; 1,2; 1,5; 2 літри. Щоб підібрати правильний розмір, подумайте про те, скільки багатокомпонентних напоїв або соусів ви подаєте клієнтам щодня. Маленькому кафе, кухар якого варить 25-50 порцій супу-пюре на день, досить чаші, що вміщає 1 літр або трохи більше. Барам, де "рікою ллються" дайкірі, маргарити, фруктові або молочні коктейлі, більше користі принесуть півтора-дволітрові ємності для змішування компонентів, або моделі з двома стаканами.

Для приготування смузі з фруктів і напоїв з льодом потрібен просторий і міцний глечик. Виходьте з того, що уникнути розбризкування й отримати максимальний обсяг готового продукту можна лише в тому разі, якщо заповнити чашу інгредієнтами не більше ніж на дві третини, і ви легко зорієнтуєтеся у виборі обсягу.

Необхідна і достатня потужність блендера

Одним із важливих аспектів, які слід брати до уваги, є потужність двигуна блендера. Приготування рідких супів, майонезів і підлив не вимагає такої інтенсивності впливу, як змішування з одночасним подрібненням твердих компонентів (смузі із замороженими фруктами, напої з льодом тощо).

Потужність варіюється від 0,2 до 2 кВт. Власникам фреш-барів, нічних клубів, у яких коктейлі мають великий попит, доцільно віддати перевагу приладам 1,5 кВт, щоб уникнути перегріву від тривалих навантажень. Невеликим кафетеріям і кондитерським, де змішуються переважно рідкі компоненти, вистачить 400-750 Вт.

Чи має значення тип корпусу?

Усередині корпусу стаціонарного блендера знаходиться двигун, а на панелі - система управління. Зовнішній вигляд корпусу вибирають, як правило, керуючись індивідуальними уподобаннями, а не практичними міркуваннями.

Пластик практичний і надійний, його легко підтримувати в чистоті. Однак дизайн і колір пластикових моделей не завжди гармонує з кухонним обладнанням. Оформлення корпусу відрізняється в різних виробників і залежить від концепції бренду. Корпуси чорного кольору широко поширені, та все ж мають не такий ефектний вигляд, як сталеві, хромовані й алюмінієві аналоги.

Нержавіюча сталь служить довго, якщо про неї належним чином дбати. Унаслідок необережного поводження чи чищення абразивними речовинами утворюються подряпини, які згодом провокують появу іржі. Зате за умови гарного догляду блендер з нержавійки має чудовий вигляд і поєднується за стилем з іншими пристроями та металевими столами на кухні.

Хромована поверхня має таку саму високу зносостійкість і чудово вписується в інтер'єр, проте потребує постійної уваги. Корпус потрібно своєчасно протирати, щоб на ньому не залишалося відбитків пальців і частинок їжі.

Можливість програмування та параметри швидкості

Професійний блендер має панель управління, кнопки якої слугують для зміни режимів роботи. Апарати з одним перемикачем "On/Off" найпростіші, двошвидкісні пристрої оснащені кнопками "On/Off" та "HI/LO", трьохшвидкісні - ще й "Pulse", а найчастіше і таймером. Програмовані моделі особливо зручні для клубів та барів з великою прохідністю. Встановивши час та швидкість, бармен упевнений, що в потрібний момент процес припиниться автоматично, він має змогу приділити увагу гостям.

Наявність в арсеналі підприємства громадського харчування сучасного блендера дає змогу розширити асортимент, поліпшити якість продукції та піднятися на вищий рівень сервісу.

Купити якісний блендер професійного призначення в Києві з доставкою в будь-яке місто України. У нашому інтернет-магазині Ви знайдете те, що підійде саме Вам. Просто додайте вподобаний товар у кошик.

You need to choose options for your item

x