Кавоварки ріжкові еспресо

Кавоварки ріжкові еспресо
Сортувати у порядку збільшення

5 елементи(ів)

Фільтри

5 елементи(ів)

  1. Код товару: 14126

    Продуктивність, порц./год — 50

    Резервуар для води — 3 л

    Потужність — 1200 Вт

    Об'єм бойлера, л — 1,5

    Гарантія — 12 місяців

    Кавомашина ріжкова Bezzera Aria
    В наявності
    Ціна : 65 102
  2. Код товару: 14121

    Продуктивність, порц./год — 50

    Резервуар для води — 3 л

    Потужність — 1200 Вт

    Об'єм бойлера, л — 1,5

    Гарантія — 12 місяців

    Кавомашина ріжкова Bezzera Crema 1GR
    В наявності
    Ціна : 67 940
  3. Код товару: 28001948

    Продуктивність, порц./год — 40

    Резервуар для води — 3 л

    Потужність — 1200 Вт

    Об'єм бойлера, л — 2

    Гарантія — 12 місяців

    Кавоварка ріжкова Nuova Simonelli Oscar II
    В наявності
    Ціна : 43 000
  4. Код товару: 1793

    Продуктивність, порц./год — 120

    Резервуар для води — 3 л

    Потужність — 2000 Вт

    Об'єм бойлера, л — 1,65

    Гарантія — 12 місяців

    Кавоварка ріжкова La Spaziale S1 Dream-T
    Під замовлення
    Ціна : 113 864
  5. Код товару: 16312

    Продуктивність, порц./год — 100

    Резервуар для води — 3 л

    Потужність — 1500 Вт

    Об'єм бойлера, л — 3

    Гарантія — 12 місяців

    Кавоварка Magister ES 40
    Немає у наявності
    Ціна : 58 050
Кавоварки ріжкові еспресо
Сортувати у порядку збільшення

5 елементи(ів)

Фільтри

5 елементи(ів)

Кофеварки рожковые эспрессоКавоварки ріжкові еспресо для меленої кави

Споживання еспресо, як вдома, так і в офісах з кожним днем тільки збільшується. Хочете відчути себе в ролі справжнього бариста? Такий тип обладнання точно підійде.

На сайті представлені кавомашини ріжкові для дому та офісу на будь-який смак, колір і фінансові можливості. Завдяки такому обладнанню, Ви легко і швидко зможете приготувати якісні кавові напої за оригінальними рецептами.

Найкращі еспресо-машини допоможуть зроблять вас бариста на домашній кухні. Домашня еспресо-машина не лише дасть вам змогу приготувати смачний еспресо з гарною "пінкою" (кремова світла піна, що утворюється поверх свіжоприготованого еспресо), але й дозволить вам удосконалити свій лате-арт та зварити капучино.

Суперавтоматичні еспресо-кавоварки перемелюють кавові зерна, упаковують гущу і готують чашку одним натисканням кнопки, тоді як ручні або напівавтоматичні моделі зажадають від вас навчитися заповнювати бункер (відомий як портафільтр) гущею та утрамбовувати її рівномірно. Є також комбіновані кавоварки та еспресо-машини, які дають змогу приготувати еспресо чи заварити крапельну каву залежно від вашого настрою.

Чому варто придбати ріжкову кавоварку?

Часто люди запитують, як варити каву в кавоварці ріжкового типу, і чи є особливості в цього апарата.

У ріжковій кавоварці можна приготувати класичний еспресо. У традиційному варіанті його екстракція триває лише 25-30 секунд, звідки, до речі, і пішла назва напою. За цей час із кавових частинок встигають екстрагуватися речовини, які за правильного балансу надають напою приємного смаку: кавові олії, кислоти та цукри, а також невелика кількість кофеїну. Недоекстрагований напій буде більш кислотним, а "переекстракт" має підвищену гіркоту.

Щоб приготувати ароматний еспресо в ріжковій кавоварці, знадобиться мелена кава. Бажано, щоб на кухні була хороша професійна кавомолка, не побутова. Звісно, каву мелену можна купити в магазині, але на смак і аромат напою це вплине.

Далі каву необхідно засипати в спеціальну ємність - ріжок (холдер). У резервуар треба налити води, а потім увімкнути певний режим. За кілька хвилин кавоварка нагріється, і Ви зможете готувати справжній еспресо або ристрето. Загалом вона радує простотою в експлуатації.

У процесі приготування кави на її поверхні утворюється красива кремова пінка. Багато поціновувачів кавового напою звертають увагу на цю тонкість. Кремову пінку дає сорт робуста в суміші з арабікою.

Більшість ріжкових кавоварок розраховано на використання меленої кави. Але просто засипати каву у фільтр недостатньо - його потрібно щільно стемперувати, щоб кавова "таблетка" створювала достатній опір потоку води, забезпечуючи належний ступінь екстракції.

Якщо каву не трамбувати, вода розмиє кавову масу найкоротшим шляхом і швидко протікає крізь фільтр, не встигнувши увібрати розчинні речовини. Кава вийде недоекстрагованою: рідкою, зі слабко вираженим смаком і високою кислотністю.

Щоб не морочитися з трамбуванням кави, в деяких ріжкових кавоварках передбачена можливість використання чалдів - готових спресованих таблеток меленої кави в паперових фільтр-пакетах. Варто врахувати, що такий варіант кави обійдеться дорожче, а асортимент чалдів значно менший. У деяких моделях поєднано можливість використання меленої кави та одноразових капсул. Капсули виготовляють з алюмінію чи пластику, усередині вже міститься порція меленої кави, а на дні капсули розташовано клапан.

Також існують моделі з вбудованою кавомолкою, куди можна засипати зернову каву. Аромат свіжозмеленої кави набагато яскравіший, ніж меленої кави з паковання. Однак необхідно враховувати, що з вбудованою кавомолкою збільшується розмір пристрою і його ціна.

Особливості ріжкових кавоварок

Якщо виникло бажання купити кавоварку еспресо ріжкового типу, треба враховувати деякі фактори. Якість кавового напою залежить від рівня тиску пари. Вода проходить через клапан, що відкривається за заданого тиску, і потрапляє у фільтр зі спресованою пігулкою кави. Парову кавоварку можна визначити за пробкою у резервуарі для води, що закручується.

Оскільки вода надходить у фільтр із пристойним тиском, з'єднання фільтротримача (холдера) і кавоварки має бути надійним, герметичним і швидкороз'ємним. Тому холдер туго затягується за допомогою важеля - того самого "ріжка", який і дав назву цьому виду кавоварок.

Недорогі моделі можуть розвивати тиск у 4 бар, тому напій вийде менш ароматним, але більш бадьорим. Кавоварки з високим рівнем тиску пари (приміром, 9-15 бар) витягують максимум користі від кавових зерен.

Тиск, створюваний усередині фільтр-кошика, - один із головних параметрів ріжкових кавоварок. Для правильного приготування еспресо тиск у кошику з кавою має бути 8-9 бар.

На жаль, у парових кавоварках забезпечити стабільний тиск такої величини непросто, тому у них тиск у фільтрі менший - 2-6 бар. Класичного густого еспресо на такій кавоварці не отримати. Результат буде скоріше схожий на каву, приготовану в гейзерній кавоварці, де тиск також створюється парою.

У паспорті помпової кавоварки зазвичай вказується максимальний тиск помпи. Для створення 9 бар на фільтрі він має бути вищим, тому для приготування класичного еспресо варто придивитися до пристроїв із тиском близько 15 бар.

Важливий і такий аспект, як матеріал ріжка. Це може бути латунь або алюмініц. Однак модель із металевим латунним ріжком коштує дорожче, оскільки вода в ньому прогрівається краще, а отже, виходить більш насичений напій.

Слід звернути увагу і на об'єм води. Зустрічаються моделі з резервуаром від 0,3 мл до 5 л. За один цикл можна приготувати 2 порції еспресо. А любителям кавових напоїв на основі молока знадобиться кавоварка ріжкова з капучинатором або ручним панарелло. Вона підійде і для офісу, і для дому.

Капучинатор є практично у всіх ріжкових кавоварках. Найчастіше він ручний, являє собою трубку зі спеціальним соплом, через яке подається гаряча пара. Однак ручні капучинатори теж відрізняються між собою.

Визначити тип можна за зовнішнім виглядом. Класичні стімери виглядають як трубки та мають від одного до трьох маленьких отворів для виходу пари. Саме такими стімерами збивають молоко на професійних кавоварках: воно виходить глянсовим, однорідним та еластичним. Однак для гарного результату необхідна певна навичка. Популярна насадка "панарелло" має циліндричну форму без дна та зазвичай є знімною. Така насадка утворює пишну піну з великими бульбашками. Є й інші види насадок, наприклад, із перемиканням режимів збивання.

До особливостей можна віднести також кран подачі гарячої води, який стане в пригоді любителям американо - можна буде розбавити каву гарячою водою з кавоварки, і не доведеться кип'ятити чайник.

Як вибрати кавоварку ріжкового типу?

Обирайте серед помпових моделей, з професіональним діаметром ріжка 53-58 мм і збільшеним бойлером, бо від тиску залежить отримання справжнього еспресо. Також можна звернути увагу на наявність PID-контролера для стабільного і швидкого налаштування температури води.

Для офісу та дому найкращим варіантом напівпрофесійної ріжкової кавоварки будуть італійські моделі Ascaso, Lelit, Bezzera, Dalla Corte, La Spaziale, La San Marco, Nuova Simonelli. Вибираючи кавоварку ріжкового типу, варто дізнатися про її додаткові можливості застосування чалд. Приготування еспресо стане швидким і зручним.

Якщо ви хочете готувати каву і збивати молоко за мінімальною ціною, рекомендуємо купити ріжкову кавоварку DeLonghi, KitchenAid за найкращою ціною в нашому інтернет-магазині. Це ефективне і якісне обладнання, за допомогою якого вийде чудова кава. На всю техніку діє гарантія 12 місяців.

Якщо виникнуть питання, менеджер завжди до Ваших послуг. Зробіть замовлення за телефоном, який вказано на сайті. Здійснюємо доставку до Києва, Дніпра, Харкова, Одеси, Львова, Ужгорода та будь-якого іншого населеного пункту України.

You need to choose options for your item

x