Хлібопекарське обладнання

Хлібопекарське обладнання
Сортувати у порядку збільшення

1 елемент

Фільтри

1 елемент

  1. Код товару: XP9

    Обсяг ємності, л — 10

    Потужність — 500 Вт

    Матеріал ємності — Нержавійка

    Гарантія — 12 місяців

    Тістоміс GGF IM 10
    Немає у наявності
    Ціна : 24 725
Хлібопекарське обладнання
Сортувати у порядку збільшення

1 елемент

Фільтри

1 елемент

Хлібопекарське обладнання для піцерії та пекарні

Хлебопекарное оборудованиеДля тих, хто хоче займатися пекарним бізнесом, знадобиться хлібопекарське обладнання. Таке обладнання розроблено з використанням сучасних технологій. Воно незамінне у виробництві різних інноваційних хлібобулочних виробів.

Ця категорія пристроїв призначається для оснащення піцерії, пекарні, міні-пекарні, кондитерської. Крім того, буде актуальна для ресторану, супермаркету з виробництвом випічки.

В інтернет-магазині Coffee Shop можна купити хлібопекарське обладнання - печі для піци, подові печі, тістоміси, тісторозкатки, міксери планерні. А також ротаційні печі, шафи для випічки, хліборізки, інвентар для піци, інші пристрої.

Особливості вибору печі для випічки

При підборі обладнання для хлібопекарського виробництва необхідно враховувати фінансові можливості, обсяги виробництва, площу робочого приміщення, штат обслуговуючого персоналу, інші моменти.

Важливий і такий фактор, як наявність надійного виробника або дистриб'ютора. Саме авторитетний дистриб'ютор надасть допомогу в грамотному виборі обладнання для вашої пекарні. Подальша співпраця забезпечить рентабельність виробництва, зберігаючи оснащення у відмінному стані.

Які хлібопекарські печі потрібні для гарної випічки

Головним придбанням пекарні є піч. Розрізняють пекарські печі:

- ротаційна піч;

- конвекційна піч;

- пароконвектомати;

- подова піч;

- піч для піци;

- піч хоспер.

Своєю чергою, ротаційні поділяють на газові та електричні. Особливо стануть у пригоді в кулінарному цеху при мережі магазинів або ресторанів, оскільки призначаються для випікання великої кількості виробів одного типу.

Порівняно з ротаційною, конвекційна піч коштує дешевше, вона економніша і прогрівається швидше, займає менше місця.

Що стосується подової печі, то її найчастіше використовують у великих хлібопекарнях з метою економії часу. Схожа на дров'яну, проте нагрівається за рахунок газу або електрики.

Печі для піци бувають електричні, дров'яні, газові, подові, конвеєрні. Розрізняються числом камер, технологією роботи, розміром готової продукції.

Крім печі в пекарні обов'язково мають бути:

- розстоєчна шафа;

- тістомісильна машина;

- тісторозкатувач;

- борошнопросіювач;

- форми для випічки і листи;

- хліборізка;

- стіл, візки зі стелажами;

- лотки;

- ваги.

Високоякісне обладнання для випічки хліба та хлібобулочних виробів є основою для процвітаючого бізнесу. Грамотне використання оснащення дає можливість задовольняти попит споживачів, отримуючи при цьому стабільний прибуток.

Наш інтернет-магазин пропонує надійне обладнання для пекарні з доставкою по всій Україні. На всю техніку діє гарантія, що дає клієнту додаткову впевненість у купівлі обраного пристрою.

You need to choose options for your item

x