Ручна кавоварка AeroPress

Немає у наявності
Код товара:
4SC000178
Ціна : 1 763

Виробник - AeroPress

Країна виробник - США

Тип - Ручна кавоварка

Матеріал - Пластик

Об'єм - 200мл

  • Доставка
    У відділення НП
    Адресна доставка
    Міжнародна доставка
  • Оплата
    Готівкою, Безготівково,
    Visa/MasterCard, Оплата частинами
  • Гарантія
    1 місяць
  • Обмін/повернення
    в течении 14 дней
  • Доставка
    У відділення НП
    Адресна доставка
    Міжнародна доставка
  • Оплата
    Готівкою, Безготівково,
    Visa/MasterCard, Оплата частинами
  • Гарантія
    1 місяць
  • Обмін/повернення
    в течении 14 дней

Виробник - AeroPress

Країна виробник - США

Тип - Ручна кавоварка

Матеріал - Пластик

Об'єм - 200мл

Аеропрес, не плутайте з Френч-пресом, Це най-най спосіб приготування кави. Наймолодший, адже він з'явився всього лише 2005 року. Найневибагливіший, тому що для аеропреса не потрібні дорогі машини та обладнання. Готувати каву з аеропресом можна вдома і на роботі, в поїзді і на пікніку. Спасибі його винахіднику, Алану Адлеру.

Доведіть майже до кипіння чисту фільтровану або бутильовану воду. Ми готуємо одну чашку кави, тому нам буде достатньо 350-400 мл, 200 ми використовуватимемо для приготування, а решту - для промивання фільтра. Наш рецепт: 17 гр кави на 220 мл води.

Вставте паперовий фільтр у кришку колби аеропреса. Це невелика кришка з чорного матового пластику з великою кількістю отворів. У продажу є металеві фільтри, але використання паперового гігієнічніше і в напій не потраплять сторонні домішки та запахи.

Зважте і розміліть 15 грамів свіжообсмаженої кави. Свіжість обсмажування для аеропреса, як і для інших альтернативних способів приготування, є вирішальним фактором. Помел кави потрібен середній, трохи дрібніший за краплинну кавоварку або кемекс, тобто як дрібна морська сіль.

Зберіть аеропрес. Витягніть поршень у максимально відкритий стан і поставте аеропрес на нього. Пересипте щойно змелену каву в сухий і чистий аеропрес.

Залийте мелену каву 30 мл гарячої води, розмішайте ложкою або бамбуковою паличкою і дайте настоятися 30 секунд.

Залийте в аеропрес 160 мл гарячої води, що залишилися, і дайте настоятися одну хвилину.

Поки кава настоюється, пролийте гарячу воду через кришку зі встановленим фільтром, щоб змити з нього пил і видалити аромат паперу.

Розмішайте настояну каву ложкою або паличкою кілька разів.

Закрийте аеропрес кришкою.

Переверніть аеропрес вниз кришкою на кухоль або глечик, у який ви готуєте каву, і тисніть на поршень із зусиллям 9 кілограмів. Щоб зрозуміти, яке це має бути зусилля, спробуйте натиснути на звичайні кімнатні ваги. Якщо аеропрес вимагає великих зусиль, отже помел надто дрібний, а якщо продавлюється надто легко - крупний. Кава готова, коли аеропрес видасть шиплячий звук і випустить повітря.

І пам'ятайте, що завжди є місце для експерименту - пробуйте різне зерно, міняйте крупність помелу або температуру води. Аеропрес, як і каву "по-в'єтнамськи", можна готувати на лід, так ви отримаєте ароматний і освіжаючий напій.

поршень - 1 шт;

гумове ущільнення поршня - 1 шт;

камера - 1 шт;

кришка фільтра - 1 шт;

підставка для додаткових фільтрів - 1 шт;

запасні фільтри - 350 шт;

мірна ложка для кави - 1 шт;

лопатка для розмішування - 1 шт;

воронка - 1 шт;

сумка для зручності зберігання і перевезення - 1 шт;

інструкція з експлуатації - 1 шт;

пакувальна коробка - 1 шт.

Характеристики
БрендиAeroPress
Країна виробникСполучені Штати
Сфера застосуванняHoReCa
Кількість порцій4
МатеріалПластик
КолірЧорний
Вага, кг0.5
Ширина, мм110
Висота, мм292
Гарантія1 місяць
Write Your Own Review
Написати відгук про товарРучна кавоварка AeroPress
Ваша оцінка

You need to choose options for your item

x