Ароматизована кава

Ароматизована кава
Сортувати у порядку збільшення

8 елементи(ів)

Фільтри

8 елементи(ів)

  1. Код товару: 13289

    Ступінь обсмаження — Середня

    Склад зерна — Робуста 100%

    Смак кави — Солодкість

    Кава в зернах Тірамісу 1кг
    В наявності
    Ціна : 439
  2. Код товару: 13248

    Ступінь обсмаження — Середня

    Склад зерна — Робуста 100%

    Смак кави — Солодкість

    Кава в зернах Італійська карамель 1кг
    В наявності
    Ціна : 439
  3. Код товару: 13247

    Ступінь обсмаження — Середня

    Склад зерна — Робуста 100%

    Смак кави — Солодкість

    Кава в зернах Лісовий горіх 1кг
    В наявності
    Ціна : 439
  4. Код товару: 13246

    Ступінь обсмаження — Середня

    Склад зерна — Робуста 100%

    Смак кави — Солодкість

    Кава в зернах Коньяк Мартель 1кг
    В наявності
    Ціна : 439
  5. Код товару: 13245

    Ступінь обсмаження — Середня

    Склад зерна — Робуста 100%

    Смак кави — Солодкість

    Кава в зернах Кубинський ром 1кг
    В наявності
    Ціна : 439
  6. Код товару: 13244

    Ступінь обсмаження — Середня

    Склад зерна — Робуста 100%

    Смак кави — Солодкість

    Кава в зернах Ірландський крем 1кг
    В наявності
    Ціна : 439
  7. Код товару: 13243

    Ступінь обсмаження — Середня

    Склад зерна — Робуста 100%

    Смак кави — Солодкість

    Кава в зернах Бельгійський трюфель 1кг
    В наявності
    Ціна : 439
  8. Код товару: 13242

    Ступінь обсмаження — Середня

    Склад зерна — Робуста 100%

    Смак кави — Солодкість

    Кава в зернах Баварський шоколад 1кг
    В наявності
    Ціна : 439
Ароматизована кава
Сортувати у порядку збільшення

8 елементи(ів)

Фільтри

8 елементи(ів)

Ароматизированный кофеАроматизовані кавові зерна

Серед різних видів ароматизована кава посідає абсолютно особливе місце. Професійні ароматизатори для кави виготовляють на натуральній основі - без додавання барвників та алкоголю. Вони мають властивість зберігати аромат напою при високій температурі, не згортаються в ньому та не змінюють його колір, не дають побічних присмаків. Багато хто віддає перевагу вживанню цієї кави не самої по собі, а на десерт - як приємному доповненню до обіду або до вечері. Причому той самий напій у холодному вигляді сприйматиметься інакше, ніж у гарячому.

Процес ароматизації

Для ароматизації обирають зерна лише середнього ступеня обсмаження, адже надто інтенсивна термічна обробка призводить до домінування натуральних ефірних олій, і це нівелює інші запахи. За технологією ароматизатор додають уже до обсмаженої кави, через 10-14 годин після термічної обробки.

Якщо нанести ароматизатор до або під час обсмажування, то він вигорить, залишивши після себе нагар на ростері та зіпсовані кавові зерна. І хоча деякі виробники стверджують, що обсмажують каву одночасно з додаванням ароматизаторів, це суперечить загальновідомому стандарту.

Ароматизатор поміщають у спеціальну ємність із центрифугою об'ємом від 10 до 15 літрів, що перемішує круговими рухами кавові зерна. Процес триває близько 5 хвилин, щоб кожне зерно змогло насититися потрібним запахом. Розчинну та мелену каву ароматизують різними способами: ароматизатор або змішують із кавовим екстрактом, або - вносять до вже готового продукту. В усіх випадках продукт якнайшвидше пакують, щоб уникнути втрати отриманих ароматичних властивостей.

У нашому інтернет-магазині можна купити ароматизовану каву оптом і вроздріб.

You need to choose options for your item

x